9
  Klik for at se kalenderen
Klubaften kl. 19:00 (vagt: Flemming)
 0 
   Login
 
Nyheder
Klubben
Kalender
Temaaftener
    Digitalfotografering
    Billedbehandling
    Trådløst netværk
Billedbehandling

Vi afholdt sidst i november måned en temaaften om billedbehandling med flot fremmøde. Her fortalte Knud, mens Miichael demonstrerede, om nogle af de mange funktionaliteter gratisprogrammet Google Picasa har. Hver deltager sad ved hver sin PC og kunne følge med via klubbens lærer-/elevsystem. Nogle af de ting der blev demonstreret, var hvordan man fjernede uhensigtsmæssige røde øjne, gjorde billeder lysere, og tilføjede effekter for at få billedet til at fremstå mere farvestrålende. Det blev også gennemgået, hvordan man via Picasa kan få sine billeder sendt til fremkaldelse hos f.eks. Bilka eller Føtex over Nettet.

Har Du selv lyst til at prøve programmet, kan det hentes ved at trykke på knappen her til højre.

Funktioner
Du kan få billederne til at fremstå mere farvestrålende med nogle enkelte klik med musen.

Her er et eksempel med et billede taget på en skiferie, hvor der er ændret lidt på kontrast og farvemætningen i billedet.Du kan også nemt og hurtigt lave collager til brug som baggrundstapet på windows skrivebordet, eller en pauseskærm med de nyeste billeder.

Derudover gør Picasa det nemt at lave backup kopier af dine billeder på en gave CD, som tilføjer Picasa programmet, så venner og familie kan se billederne direkte fra CD´en på Deres computer. 
Dataklub.dk design version 2.0 af Miichael Larsen / Maj 2006