18
  Klik for at se kalenderen
Fredag den 21. Juni 2024, klubaften kl. 19:00 (vagt: Kaj)
  
   Login
 
Nyheder
Klubben
    Bestyrelsen
    Vedtægter
    Velgørenhed
Kalender
Temaaftener
Om klubben

Hvem er vi?
Vi er en klub der tæller ca. 40 medlemmer og vi har nogle store lokaler, hvor vi kan udfolde os. Vores aktiviteter varierer meget, lige fra at rode med ældre rackservere og sætte dem op til at køre forskellige ting. Og som du kan læse mere om andetsteds her på hjemmesiden, har vi tidligere samlet og testet 22 ældre computere, komplet med skærm, tastatur og mus, som vi fik sendt til Polen, hvor to skoler kunne få glæde af dem. Altsammen noget vi gennem årene har samlet ind fra beboere, medlemmer og firmaer, der efterhånden har skiftet deres udstyr ud og som vi har haft i overskud.

Men vi finder også tid til at dyste i en række forskellige spil, eksempelvis Tower Defense og gode gamle Battlefield 1942. Af og til ræses der også på Xbox, når en sådan konsol tages med af en af medlemmerne.

Vi er også begyndt at kigge på Linux, som vi har installeret på nogle af vores kursus PC´er. Her har vi mulighed for at rode med det så meget vi har lyst til, i stedet for på ens egen computer derhjemme.

Medmindre du er nytilflytter har du sikkert også hørt om vores temaaftener, som vi arrangerer engang imellem. Disse er åbne for alle beboere i Gadevang, men dette kan du også læse mere om andet steds her på hjemmesiden.

Klubben har også bygget sit helt eget arkadekabinet helt fra bunden, som du kan læse mere om på www.arkadeprojekt.dk. Derudover ejer klubben også et gammelt compugame arkadekabinet med 2 spil til og en pinballmaskine vi har brugt meget tid på at spille på og ikke mindst fejlsøge på. Der er meget elektronik i sådan et aggregat.

Vi hjælper naturligvis også gerne beboere med eventuelle computerproblemer. Hvis bare man tager sin computer under armen, så er den lige til at sætte til i vores lokaler. Vi har det fornødne tilbehør, såsom tastatur, mus og skærm. Det er en god idé at tage sin Windows installations CD med, hvis nu den skal bruges. Vi bliver af og til spurgt om vi tager ud til beboere og hjælper, men det må vi desværre sige nej til, da vi også har job ved siden af der skal passes, men på klubaftener er vi gerne behjælpelig.

Hvor befinder vi os?
Vi holder til i bebyggelsen Gadevang, Høje-Taastrup, nærmere betegnet Saven A - kælderen. (Indgang fra syd)

Hvornår har vi åbent?
Onsdage og fredage mellem kl. 19.00 - 21.30
Se altid en opdateret kalender her på hjemmesiden, med oversigt over aktiviteter m.m.

Hvad koster det at være medlem?
Det koster 100 kr. i indmeldelsesindskud og derefter 100 kr. i kvartalet. Der opkræves for et halvt år af gangen i perioden 1. januar til 30. juni eller 1. juli til 31. december. Nye medlemmer betaler fra indmeldelsesdato til skæringsdato.

Hvordan indmelder man sig?
Kom ned i klubben i åbningstiden og der vil altid være et bestyrelsesmedlem til stede. Bemærk at man skal bo i bebyggelsen Gadevang, Høje-Taastrup for at kunne blive medlem.

Mere om os?
E-mail på
info@dataklub.dk

 
Dataklub.dk design version 2.0 af Miichael Larsen / Maj 2006